Jobb

Erfaren elektriker till Fjärås EL AB

Fjärås EL AB grundades 1991 och är en lokal installationsfirma i teknisk framkant. Vi utför genomtänkta installationer från idé, konstruktion och dokumentation till utförande. Våra kunder är främst företag men även byggare och privatpersoner. Fjärås EL AB finns i en egen lokal i Kungsbacka och här finns allt samlat under ett tak. Våra bilar är moderna och välutrustade för kundernas behov. Vi behöver förstärka vårt härliga team med ytterligare en elektriker.

Vi ser att du som söker har minst fem års erfarenhet av arbete som elektriker. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta självständigt mot kund. Här får du möjlighet att arbeta med service och installation. Du får gärna vara intresserad av några av de områden vi erbjuder lösningar inom: automation, byggnadsautomation, it, nätverk, vvs, kyla, energi, konstruktion och dokumentation.

Det här är arbetet för dig som är en prestationsorienterad och driven medarbetare. Här får du stor nytta av din sociala kompetens och ordningsamma och noggranna arbetssätt.  Ärlig kommunikation är något som du uppskattar och du tycker om att vara självgående i ditt arbete.

Vill du veta mer? Kontakta gärna Carl-Fredric Ryott på tel.0706-244 599 eller cf@fjarasel.se.